Ik ben Sandra Rijk Ernste, moeder van 4 kinderen en heb sinds vele jaren spiritualiteit als grootste hobby. De levensvraag : '' Waarom ben ik hier?" had altijd al mijn belangstelling. Heel lang heb ik me klein gemaakt en was bang om mijn echte wezen aan anderen te tonen. Ook heb ik deels geleefd vanuit mijn hoofd, afgesloten van mijn hart en lichaam. Maar door alle ervaringen die ik bewust en onbewust heb gecreëerd, mag ik nu mijn grootsheid ervaren en mijn hemel op aarde creëren. God geeft mij handen en voeten om een leven vol passie en vervulling te leven. 
 
Het leven ontdekken en onderzoeken, daar houd ik ontzettend van. Dit vond eerst zijn weg in een studie en werk  als biochemisch onderzoeker. Maar " het leven onderzoeken" is meer dan DNA, eiwitten en bacteriën. Omdat ik een echt mensen-mens ben, vond ik vervolgens mijn weg als fulltime huismoeder thuis bij mijn gezin. Hier kreeg ik de tijd om dieper in het leven te duiken en me weer meer te verbinden met de natuur. 
 
Nu voel ik dat het tijd is om deze ontdekkingen samen met mijn kennis en wijsheid te delen met anderen door te inspireren, ondersteunen en inzichten te geven. Ik doe dit d.m.v. coaching en met behulp van Quantum Human Design.
 
Ik geniet met volle teugen in dankbaarheid van mijn partner en ons gezin. Graag ben ik in de natuur, en hou van wandelen en tuinieren.
Ik ben dol op dansen en creatief bezig zijn. Biodanza doe ik met passie. Graag laat ik me inspireren en helpen door gene zijde en moeder aarde. 
 
Mijn grootste wens is om samen een wereld te creëren waar ruimte en eerbied is voor alle wezens. WelZIJN! Ik wil graag een bijdrage aan een wereld  waarbij iedereen zijn juiste unieke plekje vindt, zodat hij/zij kan doen waarvoor zij hier op deze prachtige aarde gekomen is in vrijheid, kracht, harmonie en liefde. We zijn allemaal uniek! Laten we samen deze nieuwe wereld bouwen vanuit ons midden, ons hart, in verbinding  met onze goddelijke bronnen in de aarde en de hemel. Dit begint bij zelfbewustzijn.