Bewustzijn in de Liefde

Coaching


Sta je open om jezelf te gaan helen en te gaan leven vanuit je kern? 
Wil je volledig gelukkig zijn met je leven? 
Wil je leven vanuit de Goddelijke bron die je bent? Durf je in je innerlijke kracht te gaan staan? 
Wil je leven vanuit passie, je missie? 
Wil je jouw hemel op aarde creëren? 
 
Besef dat je een spiritueel wezen bent dat een lichaam heeft gekregen om volledig zichzelf en zijn grootsheid te leren kennen en te leven.
 
Graag wil ik je ondersteunen op deze ontdekkingsreis.
 
In mijn visie zijn wij allemaal verlichte wezens met een levensmissie. We zijn bedoeld om te genieten, blij en verlicht te zijn. Als je je hart steeds meer kunt openen, je verlangens kunt volgen en het leven kan laten zijn, ontvouwt zich een nieuwe werkelijkheid. De liefde die we werkelijk zijn.
 
 
Dit "innerlijk" werk laat licht schijnen op stukken die gezien willen worden en vraagt moed. De moed om alles te omarmen en zelf schepper te worden van jouw realiteit. Je mag je grootsheid leven! Dit is de bedoeling!!! 
Dit proces gaat meestal stap voor stap. Door dit ontwikkelingsproces volledig in te duiken en er extra hulp bij te krijgen, kan het proces versnellen en/of verdiepen.
 
We kunnen dansen, mediteren, wandelen en ik zal vooral naar je luisteren. Het gaat om jou. Ik kan mijn hart met je delen zodat de jouwe zich verder kan ontvouwen.
 
Ik werk intuïtief. Het proces ontvouwt zich vanzelf, met een lach, een traan en gratie.
 
Heel veel  liefs, goddelijk prachtig wezen dat je bent! Voel jij je uitgenodigd? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek of kijk hier voor hetgeen ik aan bied: aanbod