Mijn opleiding Quantum Human Design ben ik aan het volgen bij Karen Curry Parker (momenteel level 2 gecertificeerd).  Op haar website kun je heel veel informatie vinden en tevens een chart aanvragen. Voor een gratis chart en een informatie boekje klik hier: Gratis chart
 
 
Mijn opleiding als bewustzijnscoach heb ik met zeer veel plezier gevolgd bij Maartje Koper. Zij is creatie-expert en al jaren coach en spiritueel leraar. Ik heb deze opleiding gevolgd met een groep geweldige coaches. Een deel van de coaches werkt momenteel ook achter de schermen met Maartje om een mooie "bewuste creatie community" op te zetten. 
Voor meer informatie over Maartje klik hier: maartjekoper.nl  
 
Marjo Oosting heeft mij, familie en vrienden heel goed geholpen. Natuurgeneeskundige Marjo werkt holistisch en helpt iedereen met emotionele, energetische, fysieke en mentale klachten. Ze heeft een heel scala aan methoden om te helpen, ondersteunen en oude patronen op te lossen. 
En test dit m.b.v. kinesiologie. 
Voor meer informatie klik hier: marjo-oosting.nl   
 
Ik heb vele boeken gelezen en cursussen gevolgd bij Gabriela en Reint Gaastra-Levin. Zij hebben de Maria Magdalena en Jezus Wereldschool. Hun Missie is om in interactie en co-creatie met de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus, maar ook met Maria en Jozef wereldwijd een instrument te zijn voor de bewustwording van de Goddelijkheid essentie van de geïncarneerde mens op aarde. Er worden maandelijks bijzondere meditatie en  helingsessies gehouden. Voor meer informatie klik hier: mariamagdalenaenjezus.nl
 
 
Myriam Schryvers heeft met mij samen de opleiding tot bewustzijnscoach bij Maartje Koper gevolgd. Ze maakt ontzettend mooie schilderijen. 
Voor een impressie klink hier: myriamschryvers.be