Graag wil ik je ondersteunen en op weg helpen in het transformeren naar de authentieke jij. Hierbij maak ik gebruik van mijn eigen ervaring en zien we samen wat er in het moment mag ontstaan. Je kunt kiezen, afspreken aan de keukentafel, een online sessie of een heerlijke wandeling in de natuur.
 
Na een gratis kennismakingsgesprek van ca. 30 minuten, waarbij we gaan kijken wat je wensen zijn en of ik de juiste persoon ben om je te ondersteunen, kan je kiezen voor een losse sessie (69 euro per sessie) of kan ik je een traject aanbieden. Dit kan zijn:
 
-STAP voor STAP: 
  Een half jaar, 6 sessies, 1 x per maand 
  Prijs: 390 euro  
 
 -INTENSIEVE COACHING:
   9 persoonlijke sessies in 3 tot 6 maanden.
   Hierbij wordt je ondersteund per e-mail 
   Prijs: 633 euro
 
In onderlinge overeenstemming zijn andere trajecten mogelijk . De duur van een sessie zal minimaal 1 uur per keer. Afwisselen van wandelen, online coaching en afspreken op locatie binnen een traject is mogelijk.
 
Interesse? Stuur me een mailtje om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Mijn gegevens staan onderaan de pagina. Of:
klik hier voor direct inplannen van een kennismakingsgesprek
Opmerking: Ik maak gebruik van de nieuwe kleine ondernemersregeling (OVOB, Omzet gerelateerde Vrijstelling voor Ondernemers van Omzetbelasting). Hierdoor hoef ik geen BTW te vragen en staat dus ook geen BTW vermeldt op mijn factuur.