In het onderstaande filmpje vertel ik iets over Human Design en Quantum Human Design.

 
  “The human design systeem is not a belief system. It does not require that you believe in anything. It is neither stories nor philosophy. It is a concrete map to the nature of being, a mapping of our genetic code. This ability to be able to detail the mechanisme of our nature in such depth is obviously profound because it reveals our complete nature in all its subtleties. Human design opens the door to the potential of self-love, a love of life and the love of others through understanding” - Ra Uru Hu  
 

 

Interesse in een reading? 

 Je kunt bij mij een basisreading boeken aan de keukentafel of online van ca. 1 uur. 
Hierbij krijg je een video toegestuurd met meer info over je type vooraf aan de reading.
Na het gesprek ontvang je de info in een word document.
Boek je reading direct via onderstaande groene button of mail me voor een afspraak.
 

Reviews Quantum Human Design readings

Sandra heeft uitgebreid en zeer enthousiast de tijd genomen om mij wegwijs te maken in mijn Human Design beeld. Ik ben heel verrast over de complexiteit van kenmerken en gegevens die naar voren kwamen! Er was heel veel herkenning over de manier waarop ik zaken aanpak, waarom ik vaak in verwarring raak en hoe ik een en ander misschien handiger kan aanvliegen. Ik vond het mooi hoe talenten en sterke punten naar voren kwamen. Ik voelde me in mijn kracht gezet, met name voor mij werk geeft dit meer zelfvertrouwen. Ik begrijp nu ook beter hoe ik mijzelf in het verleden kon ondermijnen of zelfs afvallen, omdat ik bijvoorbeeld vond dat ik energieker moest zijn, daadkrachtiger, sneller, minder verlegen...Heel weinig constructief, ik begrijp nu beter dat ik op een andere manier bedraad ben en dat het voor mij bijvoorbeeld ook echt van belang is om af en toe tijd voor mezelf te nemen en bij te tanken. In mijn strengheid zag ik dat als lanterfanteren en nietsnutten, nu zie ik hoe het me dient. Dank je wel Sandra voor je liefdevolle manier van duiden van een stukje van mijn zijn volgens dit systeem. Het heeft me ontroert, er was veel herkenning, en de geschreven informatie die je mij ook toezond vind ik waardevol om af en toe weer even te bekijken.

Iris W.

In april 2023 heb ik een sessie gehad met Sandra. Een boeking doen ging heel makkelijk via haar site, mijn gegevens invullen en gelijk daarna kreeg ik een bevestiging per email. Dezelfde dag stuurde ze me al mijn design chart. Een paar dagen later stuurde ze me via de mail het 1e filmpje over mijn type. Was fijn om dat alvast te kunnen kijken. Een 2e filmpje met voor mij relevante info over mijn profiel stuurde ze 2 dagen voor onze afspraak. Het was fijn om zo voorbereid het gesprek in te gaan. Het gesprek zelf was goed. Er is heel veel informatie en door de voorbereiding was het niet allemaal nieuw tijdens de sessie. Sandra weet waar ze het over heeft. Het is leuk om dingen van jezelf te herkennen tijdens de sessie, maar ook om goede tips te krijgen hoe je met bepaalde aspecten het beste kan omgaan. Een voorbeeld over mij was dat er uit kwam dat ik goed gedij bij een soort ritme en dat is iets wat ik de laatste tijd ook zelf al aan merken was. Wanneer je meer inzichten wilt in jezelf en hoe je het beste met bepaalde dingen kan omgaan, kan ik een Quantum Human Design sessie bij Sandra van harte aanbevelen!

Annemieke H.
Öjersjö  Zweden